Mirakulum pro celou rodinu

Mirakulum – svět plný zábavy a her

Vydejte se do země zábavy a poznání. Do země, kde fantazie nezná mezí, kde zažijete den plný zábavy, radosti, vše v prostředí plném zeleně, stromů a zvířat. To vše je na 10 hektarech v Milovicích nad Labem v zábavně – naučném parku Mirakulum. Vítejte ve světe, kde i dospělí znovu objeví svou dětskou duši.

Vítejte v Mirakulu

V Mirakulu si nejvíce zábavy užijí děti úplně maličké až po děti do 15 let. nejen pro ně, ale i jejich rodiče jsou na velké ploše připravené aktivní odpočinkové zóny. Celý park je vymyšlený, tak aby se maximálně zapojila dětská fantazie. Co všechno ji probouzí?

Atrakce - Oáza vodní svět         Úzkokolejná parní železnice
               Lanové centrum          Hrad
               Velká trampolína         Lesní město a vulkán
               Minizoo                       Obří houpačky
               Podzemní bludiště      Bludiště
               Lesní naučná stezka   Pro nejmenší – dětská vesnička v zemi prasátky Pigy

Obrovský dřevěný hrad

Dřevěný hrad je dominantou celého parku a rozhodně se nejde přehlédnout. Hradní komplex má 8 věží, které jsou plné průlezů, visutých mostků, skluzavek a rozhleden. V některých chvílích musejí děti překonat až 10metrové rozdíly.

Obratnost celé rodiny

Jedno z největších lanových center v České republice zabaví i dospělé. Překonat strach z výšek a prozkoumat svou obratnost může celá rodina. Zkuste si zaskákat jako opice a rozhýbat své tělo.

Zábava v lese

Konkrétně v Lesním městě, které je tvořené 12 dřevěnými věžemi vysokých až 12 metrů. Lesní měst se rozkládá na 1 hektaru a je zapuštěné mezi velké vzrostlé stromy. Ty jsou propojené visutými lanovými mosty a vytvářejí tak stromové stezky. Zábava není pouze ve stromech, ale také pod nimi – podzemní chodby vytvářejí bludiště, které dokáží probudit adrenalin.

Kontaktní ZOO

Po celodenním hraní, prolézání a šplhání se vždy čas si trochu odpočinout, a to v kontaktní ZOO nebo ve výbězích pro lesní zvěř a voliérách pro ptactvo. V kontaktní ZOO na děti čekají holandské minikozičky, které si mohou pohladit.

Obří houpačky

Houpačka baví děti i dospělé. Pohoupejte se celá rodina na obřích houpačkách, které vás vynesou až do výšky 12 metrů a mají kmit kolem 20 metrů. To je teprve to správné houpání.

Pro rodiče

V Mirakulu se nemusíte bát, že by se děti nudily nebo měly hlad. V celém parku jsou stínky s různými dobrotami. Vyberou si milovníci pizzy, hotdogů nebo točené zmrzliny, ale i ti, kteří mají raději hotovky nebo dortíky.

Do parku Mirakulum nesmějí zvířata, a proto nechte své domácí mazlíčky odpočívat doma. Do parku se také nesmí s koly, koloběžkami a dětskými odrážedly, protože je lepší si všechny atrakce projít pěkně v klidu.

Informace o ceně vstupného a otvírací dobu najdete na mirakulum.cz

Pro školy

Park Mirakulum je celý vymyšlený tak, aby se děti, žáci, nejen bavily, ale také se něco naučily. V celém parku jsou zastoupeny také naučné prvky, které jsou vyrobené z přírodních materiálů a zapojují pohyb dětí jejich sílu a hlavně fantazii.

V Mirakulu se děti učí vnímat přírodu a svět kolem sebe. Učí se díky atrakcím vnímat přírodu jako běžnou součást jejich světa a každodenního života. K tmu napomáhají interaktivní prvky, které nenásilnou formou nutí děti zapojit získané teoretické vlastnosti ve škole a proměnit je v praxi.

Park má vybudované zázemí s odbornou zdravotnickou péčí, stravování ve formě hotových jídel. Co je pro děti velkým lákadlem je možnost pečení buřtů nebo uspořádání velkého pikniku na louce.

Přečtěte si také:

Plánujete výlet v Beskydech? Poradíme Vám!

Dovolená na Pálavě, vyrazte za vínem, památkami i přírodou

Karlovarský kraj potěší všechny

 



Inspirujte se oblíbenými chatami